ЕКСПЕРТНО-КРИМІНАЛІСТИЧНИЙ ЦЕНТР МВС УКРАЇНИ

Daily Archives: 15/09/2023

ідео- та голосові повідомлення, ролики Reals, відео на YouTube та TikTok, записи стрімів, телефонні розмови, анонімні повідомлення, голосова аутентифікація, цифрові відео- та аудіофайли, голосова біометрія стали невід’ємною частиною сучасного світу, що перетворює їх на один із найпоширеніших речових доказів.

Якщо вам погрожують, шантажують або вимагають хабар, поширюють неправдиві змонтовані відео про вас чи ваших близьких, ви стали свідком протиправних чи незаконних дій, які вдалося зафіксувати на відео/аудіо, виникла необхідність встановити пристрій запису або перевірити запис на ознаки монтажу – судова експертиза відео-, звукозапису допоможе встановити істину.

Експерти Київського НДЕКЦ МВС нададуть вам висококваліфіковану консультацію та на найвищому рівні проведуть дослідження/експертизу будь-якої складності.

Наші експерти – професіонали з досвідом, які володіють необхідним рівнем знань для кваліфікованої роботи зі звуковими та відеофайлами, слуховими навичками. Вони уважні до деталей, мають розвинене аналітичне мислення та прагнуть дійти істини.