ЕКСПЕРТНО-КРИМІНАЛІСТИЧНИЙ ЦЕНТР МВС УКРАЇНИ

Daily Archives: 20/10/2023

 

Інформація щодо надання платних послуг за експертною спеціальністю 4.6 «Дактилоскопічні дослідження»

Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 4 червня 2007 року № 795 «Про затвердження переліку платних послуг, які надаються підрозділами Міністерства внутрішніх справ, Національної поліції та Державної міграційної служби, і розміру плати за їх надання» (у редакції постанови КМУ від 26.10.2011 р. № 1098) на замовлення фізичних та юридичних осіб (замовників) надаються такі платні послуги:

• проведення досліджень у цивільних, господарських, адміністративних справах, виконавчому та кримінальному провадженні тощо;
•  участь спеціаліста під час досудового розслідування та судового провадження за ініціативи сторони захисту;
•  виготовлення дактилоскопічної карти згідно з чинним законодавством України для надання до Державної міграційної служби України при оформленні документів.

Вартість виготовлення однієї дактилоскопічної карти дорівнює нормативній вартості однієї експертогодини і становить 239,00 грн. (наказ МВС від 15.03.2023 № 199).

Усі роботи виконуються із дотриманням Законів України «Про доступ до публічної інформації», «Про інформацію», «Про державну таємницю», «Про судову експертизу», «Про захист персональних даних», інших законів України та нормативно-правових актів.